Levandovski ispisao istoriju: Poljska ponizila Jermeniju, napadač Bajerna novi rekorder kvalifikacija (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 05.Okt.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levandovski ispisao istoriju: Poljska ponizila Jermeniju, napadač Bajerna novi rekorder kvalifikacija (VIDEO)

Odigrane su prve utakmice pretposlednjeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a ovo veče obeležio je sjajni Robert Levandovski koji je u pobedi Poljske nad Jermenijom postigao tri gola.

Fudbaleri Poljske obezbedili su plasman na Mondijal ubedljivim trijumfom u Jermeniji od 6:1, a sjajni napadač postao je rekorder kvalifikacija sa 15 golova, kolo pre kraja.

With today's hat-trick against #Armenia, Robert Lewandowski has become #Poland's most >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << successful ever goal scorer ⚽⚽⚽?????? pic.twitter.com/kdkRLcS4Xl

Golovima Kamila Grosickog u 2. i Levandovskog u 18. i 25. minutu gosti su odmah pokazali svu svoju snagu i poveli sa 3:0, a Hovanes Hambardžumjan u 39. ublažio je prednost Poljaka.

U nastavku su Jakub Blaščikovski u 58. i ponovo Levandovski u 64. najavili pravu katastrofu domaćih, a potvrdio ju je Rafal Volski minut pre kraja meča.



Poljska je prva u grupi E kvalifikacija sa 22 boda, čime je obezbedila direktan plasman na Mondijal u Rusiji.

Za drugo mesto koje donosi barem baraž boriće se Crna Gora i Danska, koje bi večeras (20.45) mogle da reše tu nedoumicu.

Obe reprezentacije imaju po 16 bodova dva kola pre kraja borbe za SP.

PIKSI STIGAO U BEČ KAO PODRŠKA "ORLOVIMA": Mi smo već u Rusiji, samo nam to još niko nije rekao
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.