Lasta uz Savez pred Svetsko prvenstvo, od rukometašica se očekuje uspeh

Izvor: Blic, 28.Nov.2013, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lasta uz Savez pred Svetsko prvenstvo, od rukometašica se očekuje uspeh

Rukometni savez Srbije potpisao je ugovor sa "Lastom", koja je postala sponzor Svetskog prvenstva za žene koje će se održati u našoj zemlji od 6. do 22. decembra.

Generalni sekretar RSS Božidar Đurković zadovoljan je tokom organizacije šampionata.

"Ovaj posao bez Laste ne bismo mogli da uradimo, a ni bez podrške Vlade. Osam dana pred početak, mi smo spremni. Nadam se da ćemo i posle prvenstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << moći da se radujemo rezultatu naših devojaka. Prodaja karata ide solidno, posebno u Nišu i Novom Sadu, u Beogradu malo slabije. Naši ljudi uglavnom kupuju u poslednjem momentu, ali se nadam da ćemo nadmašiti onaj broj sa prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva. Bio bih zadovoljan i stepenikom više u odnosu na to, dakle bronzanom medaljom. Posle grupne faze igra se odmah osmina finala, zato je važno da budemo što bolji u grupi kako bismo dobili nešto slabijeg rivala", rekao je Đurković.

Predsednik Saveza Velimir Marjanović nada se još boljim rezultatima u odnosu na poslednje organizovano prvenstvo.

"Kada smo prošle godine nagrađeni za najbolju organizaciju i muškog i ženskog šampionata, posebno smo dobili nagradu za švajcarsku preciznost u saobraćaju, što nisu imale ni Danska ni Nemačka. Medalja je sad deo plana stvaranja ženske reprezentacije, četrvte su u Evropi. Pružiće devojke sve od sebe, nadam se da će to rezultirati medaljom", rekao je Marjanović.

U ime Laste, javnosti se obratio predsednik njenog nadzornog odbora, Zoran Babić.

"Kao predstavnik politike, ne predstavljam sport, već sam sa one strane sa koje politika treba da bude, sa strane pomoći. Dugi niz godina se ponašamo društveno odgovorno, sponzori smo velikog broja saveza i klubova, a sada ćemo biti deo jedne velike priče u kojoj će centar biti Srbija. Srbija i RSS će biti jedna od prvih tema planetarnih sportskih dešavanja. Između 26 i 30 vrhunskih autobusa biće angažovano, i želim da podignete lestvicu u odnosu na prethodne organizacije", poručio je Babić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lasta uz Savez pred Svetsko prvenstvo, od rukometašica se očekuje uspeh

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013

Rukometni savez Srbije potpisao je ugovor sa „Lastom“, koja je postala sponzor Svetskog prvenstva za žene koje će se održati u našoj zemlji. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.