LUDILO U POSLEDNJIH 50 METARA! Dan kada je čudesna Nađa Higl pokorila svet: A rekli su joj nema mesta za tebe, pa gde nema PLANETA JE MALA ZA NJU! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 31.Jul.2019, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO U POSLEDNJIH 50 METARA! Dan kada je čudesna Nađa Higl pokorila svet: A rekli su joj 'nema mesta za tebe', pa gde nema PLANETA JE MALA ZA NJU! (VIDEO)

Na današnji dan 2009. godine srpska plivačica Nađa Higl šokirala je celu planetu kad je kao totalni autsajder uspela da se dokopa zlata na Svetskom prvenstvu u Rimu
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pre DESET GODINA NAĐA HIGL je pokorila svet, a sada se bori sa NEIZLEČIVOM BOLEŠĆU! (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 31.Jul.2019

Pre dve godine dojagnostifikovana joj je neizlečiva bolest, koja na sreću može da se drži pod kontrolom. Nađa boluje od ulceroznog kolitisa odnosno bolesti debelog creva.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.