Krstajić: Kad sam rizikovao, stavljali ste me na margine

Izvor: Vesti-online.com, 14.Okt.2018, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić: Kad sam rizikovao, stavljali ste me na margine

"Na Svetskom prvenstvu smo rizikovali, pa ste me stavili na margine kako nemam pojma o fudbalu", izjavio je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić posle remija 0:0 sa Rumunijom u meču Lige nacija.

- Mislim da smo imali kontrolu igre 90 minuta, možda smo mogli i treću izmenu, ali ulaskom Sergeja imali dobar skok i mogli da uparimo sa Mitrom. Ovo je ipak takmičarska utakmica, na svetskom smo rizikovali, stavili ste me na margine, kako nemam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pojma o fudbalu. Ne može vam Bog više ugoditi. Odluka je moja i tako će biti ubuduće- poručio je Krstajić novinarima posle pitanja zašto nismo dodali još jednog napadača kada smo imali igrača više.

Promašen penal, brojne neiskorišćene šanse na gostovanju u Bukureštu i remi bez golova obeležili su duel Lige nacija, Krstajić je dao svoje viđenje

- Ponovo smo pokazali da smo ekipa u stvaranju, da imamo karakter, želju i htenje da ispunimo što smo zacrtali. Dominirali smo, promašili penal i igračima mogu da zahvalim i čestitam od srca. Možemo da budemo nezadovoljni na kraju zato što smo uzeli samo četiri boda.

Nije mogao ni da se izostavi komentar na promašeni penal Dušana Tadića.

- To je sastavni deo igre, takve stvari se događaju u fudbalu, ne mogu ništa da mu zamerim. Danas je bio kao u Podgorici - pravi kapiten i pravi vođa- kazao je Krstajić.

Srbija je prethodno savladala Crnu Goru u Podgorici 2:0 i sa po dve pobede i dva remija nosi lidersku poziciju grupe C u četvrtom rangu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.