Krstajić: Falilo mirnoće, Maroko pokazao kako ubuduće

Izvor: N1 televizija, 24.Mar.2018, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić: Falilo mirnoće, Maroko pokazao kako ubuduće

Fudbaleri Srbije izgubili su od Maroka u Torinu sa 2:1 u prijateljskom meču, koji je poslužio i kao prva priprema pred nadolazeće Svetsko prvenstvo u Rusiji. Orlovi su bledom igrom razočarali navijače, ali je selektor Mladen Krstajić posle utakmice naglasio da je ovaj meč samo pokazatelj za dalje.

Za Maroko su bili strelci Zijeh u 29. iz penala i Butaib u 40, dok je jedini pogodak za Srbiju postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Dušan Tadić u 37. minutu. 

"Čestitao bih Maroku na pobedi. Nama je nedostajalo više mirnoće u igri, imali smo loših pasova samo iz razloga što smo hteli da odigramo pre nego što je to situacija zahtevala. Imali smo dosta akcija koje smo morali da završimo udarcem na gol, pogotovo u prvom poluvremenu, a onda su se dešavale kontre. Imali smo i prekide, dobre situacije koje nismo iskoristili. Sada nam ostaje da sve dobro izanaliziramo, oporavimo se i okrenemo Nigeriji. Čestitao bih momcima na fer i korektnom ponašanju, angažovanosti, čeka nas sada Nigerija, a ova utakmica nam je pokazala šta i kako ubuduće", rekao je Krstajić.

Narednu prijateljsku utakmicu će Orlovi odigrati u Londonu protiv Nigerije 27. marta.

Fudbalska reprezentacija Srbije će na Mondijalu u Rusiji igrati u Grupi E protiv Brazila, Kostarike i Švajcarske.

Pročitajte i šta su o utakmici protiv Maroka rekli reprezentativci Dušan Tadić, Marko Grujić i Aleksandar Mitrović.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.