Krstajić: Biće žestoko, garantujem, spremni smo

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2018, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić: Biće žestoko, garantujem, spremni smo

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić potpuno miran dočekuje meč 2. kola Svetskog prvenstva protiv Švajcarske.

"Orlovi" su u četvrtak uveče odradili trening na stadionu u Kalinjingradu koji se nalazi 20-tak kilometara od njihove baze u Solingorsku.

"Biće taktičkih promena u odnosu na prvi meč sa Kostarikom," otkrio je Krstajić i dodao:

Iipak, nećemo da ostrupamo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << od našeg sistema igre. Igrači su maksimalno spremni i garantujem da će odraditi utakmicu onako kako treba. Biće agresivni, raspoloženi, ali uz fer-plej kao protiv Kostarike."

Švajcarska je na startu Mundijala igrača nerešeno sa Brazilom i još jednom dokazala da je izuzetno jaka i čvrsta ekipa.

"Taktički su veoma potkovani. Dugo igraju zajedno, a selektor Petković je sa njima 4-5 godina. Dobro smo ih analizirali, kao što su i oni nas. Biće žestoko."

Krstajić je zadovoljan kako je Srbija startovala na SP i svestan je da su porasli apetiti navijača.

"Veoma smo srećni i zadovoljni početkom Svetskog prvenstva. Navijači mogu da budu spokojni, igrači su spremni i orni. U petak će pokazati volju i želju kao što su pokazali protiv Kostarike," dodao je Krstajić koji ne želi priču o politici.

"Rekao sam sto puta, reći ću još jednom, politika me ne zanima. Došli smo da reprezentujemo našu zemlju na sportski način."

Krstajić se zahvalio Rusima na velikoj podršci u Samari, a identičnu sliku očekuje i u petak u Kalinjingradu.

"Bili su nam bili vetar u leđa protiv Kostarike, očekujem da to budu i protiv Švajcarske. Svi smo navijali za braću Ruse, ali je neko snimao samo igrače, stručni štab je bio u pozadini. Navijaćemo i dalje," naglasio je Krstajić.

Utakmica u Kalinjingradu počinje u 20 časova, a Srbija bi pobedom obezbedila mesto u nokaut fazi i pre poslednjeg duela u grupi E protiv Brazila (27. jun).

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SELEKTOR SRBIJE U SJAJNOM RASPOLOŽENJU PRED VAŽAN MEČ: Navijači Orlova, oduševićete se! Evo šta je Krstajić obećao u slučaju pobede nad Švajcarskom (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 21.Jun.2018

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da će biti taktičkih promena u predstojećem meču protiv Švajcarske, ali da njegova ekipa neće odstupiti od svog stila igre i poručio navijačima da budu spokojni jer su igrači željni da se ponovo dokažu.

Nastavak na Kurir...

Ljajića u sredinu ili na klupu, Kostić čeka šansu

Izvor: Press, 22.Jun.2018, 15:01

Šta je spremio selektor Mladen Krstajić za utakmicu sa Švajcarskom? Meč protiv Kostarike u prvom kolu Svetskog prvenstva bio je taktički odlično odrađen, ali “orlovi” će danas u Kalinjigradu od 20 sati igrati protiv mnogo kvalitetnijeg i opasnijeg protivnika, pa nema mesta improvizaciji....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.