Kraj snova o tituli, Brazil prejak za Orlove! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2018, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj snova o tituli, Brazil prejak za ''Orlove''! (video)

Odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale Svetskog prvenstva.

Svetsko prvenstvo ulazi u samu završnicu, a u prvom polufinalu u Torinu, Brazil je danas savladao reprezentaciju Srbije sa 3:0, po setovima 25:22, 25:21, 25:22.

Brazilci su u sva tri seta bili bolji rival i na kraju zasluženo izborili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << plasman u finale. Naš tim je jurio rezultat, uspevao u pojedinim trenucima da stigne prednost rivala, ali kada je bilo najvažnije selekcija Brazila je u sva tri odigrana seta potvrdila kvalitet.

Drugi polufinalni meč igraće večeras reprezentacije Poljske i SAD od 21.15h. Meč za treće mesto igraće se u nedelju od 17 časova, a finale je na programu sutra od 21.15h.

Ovo je drugi uzastopni poraz našeg nacionalnog tima maksimalnim rezultatom. Podsetimo, posle ubedljive pobede nad Italijom, ključne za plasman u polufunale, ''Orlovi'' su sa 3:0 poraženi od Poljske i tako zauzeli drugo mesto u svojoj grupi u trećoj fazi takmičenja, što ih je odvelo na megdan Brazilcima.

Nadamo se da na kraju dugog i iscrpljujućeg sistema takmičenja naše reprezentativce nije stigao preveliki umor i da će imati dovoljno energije da se sutra izbore za bronzu.

U prilogu je nekoliko detalja sa današnjeg polufinalnog meča.

-

He did it not once, but twice!

Brazil’s 🇧🇷 @volei #16 Lucas Saatkamp shut the door two times in a row on Serbia’s 🇷🇸 @ossrb #20 Srecko Lisinac.

The Brazilians lead 2-0 in the 1st semifinal of the #FIVBMensWCH.

More info: https://t.co/PRQBExJ9sW#volleyballWCHs#volleyball pic.twitter.com/JkDiDLWrxz

— Volleyball World (@FIVBVolleyball) September 29, 2018 -

Brazil 🇧🇷 @volei leads now 2-0 (25-22, 25-21) the 1st semifinal of the #FIVBMensWCH against Serbia 🇷🇸 @ossrb, showing a solid defense and block. Will the Brazilians reach their 6th final of the WCH?

Can’t miss this battle: https://t.co/FAh8anvNme#volleyballWCHs#volleyball pic.twitter.com/rhuzV0rYye

— Volleyball World (@FIVBVolleyball) September 29, 2018 -

Serbia’s 🇷🇸 @ossrb setter #9 Nikola Jovovic is maybe a bit upset as his team lost the first set 22-25 to Brazil 🇧🇷 @volei, but the Balkan side won’t give up.

Who’s gonna win the 1st semifinal of the #FIVBMensWCH?

Stay tuned: https://t.co/P6EYiAVJmv#volleyballWCHs#volleyball pic.twitter.com/hceVDIQCVg

— Volleyball World (@FIVBVolleyball) September 29, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Okončan san o zlatnoj medalji: Brazil ubedljiv protiv Srbije u polufinalu SP

Izvor: BKTV News, 29.Sep.2018

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od Brazila rezultatom 3:0, po setovima 22:25, 21:25 i 22:25. U borbi za bronzano odličje naša selekcija igraće protiv poraženog iz duela Poljske i Sjedinjenih Država...Od starta meča Srbija nije izgledala dobro na terenu. Dosta se grešilo,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.