Kraj sezone za srpskog reprezentativnog pleja

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2019, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj sezone za srpskog reprezentativnog pleja

Loše vesti, povreda zahteva višemesečni oporavak.

Plejmejker reprezentacije Srbije Stefan Peno završio je tekuću sezonu zbog teže povrede kolena, prenosi ''Telegraf''.

Košarkaš koji nastupa za berlinsku Albu je povredu doživeo u večerašnjem meču protiv Bajrojta (86-68), posle čega su usledila snimanja i lekarski pregledi, a epilog je Peno kasnije večeras saopštio pomenutom portalu.

Prema njegovim rečima, stradala mu je hrskavica levog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kolena i moraće na dužu pauzu.

Podsetimo, Peno je tokom aktuelnih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo bio stalni član našeg nacionalnog tima, ali sada će selektor Đorđević morati da potraži neko drugo rešenje za preostale mečeve sa Estonijom 21. februara i Izraelom tri dana kasnije.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MANEKENE ZADESIO VELIKI PEH: Povredio se VAŽAN šraf Milana, ali to nije sve... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2019

Nema sreće...Košarkaš Olimpije iz Milana Arturas Gudaitis, doživeo je tešku povredu na meču u Evroligi protiv Gran Kanarije...Pored toga što je doživeo peh, Litvanac će zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata propustiti ostatak sezone...Simone Pianigiani on Arturas Gudaitis' injury: "He...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Stefan Peno verovatno završio sezonu

Izvor: B92, 03.Feb.2019

Srpski košarkaš Stefan Peno doživeo je tešku povredu zbog koje će verovatno propustiti ostatak sezone...Peno je u subotu uveče povredio kolenu u pobedi Albe nad Bajerutom 86:68...Mladi plejmejker je nezgodno doskočio u drugoj čevrtini meča zbog čega je odmah napustio teren i više se nije vraćao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.