Košarkaška reprezentacija Srbije se plasirala na Svetsko prvenstvo u Kini

Izvor: Vostok.rs, 25.Feb.2019, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaška reprezentacija Srbije se plasirala na Svetsko prvenstvo u Kini

Košarkaška reprezentacija Srbije se pobedom u Beogradu nad Izraelom od 97:76 (26:18, 23:15, 18:17, 30:26) plasirala na Svetsko prvenstvo u Kini. Pred punim trbinama hale „Aleksandar Nikolić“, Srbija je u direktnom duelu bila ubedljiva protiv Izraelaca i kao treća u kvalifikacionoj grupi L obezbedila mesto na Mundobasketu sa skorom 7-5.
Najefikasniji na utakmici bio je Vladimir Lučić sa 22 poena, dva manje dao je Dragan Milosavljević, Miloš Teodosić je upisao 11, a kod gostiju je najefikasniji bio Džejk Koen sa 16 poena. Svetsko prvenstvo u Kini igra se od 31. avgusta do 15. septembra ove godine. Tanjug
Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.