Izvor: RTS, 25.Sep.2022, 09:53

Poraz košarkašica Srbije od Australije u Sidneju

Košarkašice Australije pobedile su u Sidneju reprezentaciju Srbije 69:54 u utakmici trećeg kola B grupe Svetskog prvenstva.
I Srbija i Australija ulaze u duel sa skorom 1-1. Izabranice selektorke Marine Maljković u prvom kolu poražene su od Kanade (67:60), a potom su pobedile Japan.

Australija je izgubila od Francuske (70:57) i trijumfovala protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Malija (118:58).
U trećem kolu B grupe, Francuska je pobedila Mali 74:59, a sastaju se još Japan i Kanada (12.30).
Lideri grupe su Kanada i Francuska sa po dva trijumfa, po pobedu i poraz imaju Srbija, Japan i Australija, dok je selekcija Malija jedina bez trijumfa.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz Srbije od Australije

Izvor: Danas, 25.Sep.2022

Košarkašiće Srbije doživele su poraz od Australije u trećem kolu B grupe Svetskog prvenstva i sada došla do skora 1:2.

Nastavak na Danas...

Maljković: Neću da dozvolim da bilo ko napadne devojke jer one to ne zaslužuju

Izvor: Danas, 25.Sep.2022

Selektorka Srbije Marina Maljković prokomentarisala je za medije poraz njene selekcije od Australije u trećem kolu B grupe na Svetskom prvenstvu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.