Izvor: HotSport.rs, 15.Jun.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMEDIJA: Aca Stojanović dobio konkurenciju u Antigvi i Barbudi (VIDEO)

Vest da se Antigva i Barbuda plasirala u drugo kolo kvalifikacija za Svetsko prvenstvo smo otvorili kako bi smo videli učinak napadača Crvene zvezde Džouša Parkera (dao dva gola), al su nam za “uši” zapali komentatori meča. Spiker i njegov pomoćnik su nas baš nasmejali glasom i načinom prenosa, ali i činjenicom da nisu znali da prepoznaju igrače >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << svog nacionalnog tima. Ipak, na kraju su se u pravoj drami radovali pobedi nad Sent Lušom, a Antigva i Barbuda je dobila svog Aleksandra Stojanovića. Obavezno poslušajte deo snimka na 3:45.

(Izvor: YouTube/Krokmime)
Komentator RTS-a Aleksandar Stojanović je na zanimljiv način ispratio plasman omladinaca Srbije u polufinale Svetkog prvenstva, a o njemu su pričali mediji širom sveta.
The post KOMEDIJA: Aca Stojanović dobio konkurenciju u Antigvi i Barbudi (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.