KAKO MU I OVO OPROSTITI: Šaćiri u vezi za LEPOTICOM iz Srbije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 17:22

KAKO MU I OVO OPROSTITI: Šaćiri u vezi za LEPOTICOM iz Srbije (FOTO)

Prava „bomba"!

Švajcarski reprezentativac Đerdan Šaćiri u Srbiji je poznat kao jedan od provokatora, međutim i po tome što je svaki put u meču sa ”Orlovima” zatresao našu mrežu. Da, nažalost, Šaćiri ne dominira samo na travnatom terenu govori i to da pored sebe ima fatalnu ženu.

Šaćiri je u žiži interesovanja srpske javnosti od skandala na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine, a nakon provokacija tokom sinoćnjeg meča opet je na „udaru“ ovdašnje javnosti.

Nakon gola koji je postigao već u 20. minutu, Šaćiri je provocirao srpske navijače tako što ih je ućutkivao, a pokazivao je i na prezime na svojim leđima.

Kada je reč o njegovom privatnom životu, interesovanje švajcarskih medija je na visokom nivou. Naime, tamo se uveliko bruji o Šaćirijevoj vezi sa albanskom pevačicom Duratom Ahmetaj.

Ona je kao i Đerdan poreklom sa Kosova i Metohije, tačnije iz Prizrena.

Објава коју дели Dhurata Ahmetaj (@dhurataahmetaj)

Paparaci su ih nekoliko puta uhvatili zajedno u noćnim provodima, mada fudbaler i pevačica za sada javno nisu priznali svoju romansu.

Pogledajte još fotografija Durate Ahmetaj, izabranice Đerdana Šaćirija

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.