Jović: Odbrana nije odradila najbolji deo posla

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2019, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović: Odbrana nije odradila najbolji deo posla

Košarkaši Srbije Stefan Jović i Bogdan Bogdanović istakli su da je uzrok poraza od Argentine u četvrfinalu Svetskog prvenstva loša igra u odbrani.

"Naša odbrana nije odradila najbolji deo posla, 97 primljenih poena dovoljno govori o tome. Izvanredan šut Argentine danas. I to je to. Odbrana, odbrana i samo odbrana", rekao je Jović za RTS posle meča.

Bogdanović je bio najefikasniji sa 21 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poenom, ali njegov učinak nije mogao da napravi razliku.

"Izgubili smo, oni su pokazali da su tim, košarka je timski sport. Dva poraza zaredom, nismo se opametili i to je to. Četvrtfinale je najteža utakmica i pre utakmice sam rekao da svako svakoga može da pobedi", izjavio je Bogdanović.

Srbija će u nastavku SP igrati za plasman od 5. do 8. mesta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.