Jokić ušao u frku, Jović skače u teren, a Sale reaguje kao munja! Selektor progovorio o situaciji koja je mnoge nasmejala (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2019, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić ušao u ''frku'', Jović skače u teren, a Sale reaguje kao ''munja''! Selektor progovorio o situaciji koja je mnoge nasmejala (video)

Njemu u tim trenucima ništa nije bilo smešno, imao je ozbiljan razlog zašto je onako reagovao.

Sam finiš meča između reprezentacija Srbije i Italije (92:77), u trećem kolu prve faze Svetskog prvenstva, obeležio je i manji incident između Jokića i Haketa, koji bi možda mogao da postane i ozbiljniji da selektor ''Orlova'' Saša Đorđević >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i njegov pomoćnik Darko Rajaković nisu munjevito reagovali u trenutku kada je Stefan Jović pokušao sa klupe da uskoči na teren.

Posle svega, delovalo je pomalo i komično dok smo gledali pomenuti snimak, koji je ubrzo postao pravi hit na društvenim mrežama.

Dan posle, u razgovoru sa novinarima, selektor Đorđević je objasnio zašto je tako reagovao i otkrio čega se setio u trenutku kada je video Jovića da skae sa klupe.

''Iz NBA je pravilo da ako skočiš na teren, dve utakmice je suspenzija automatski. Ne znam kakvo je pravilo u FIBA, ali je meni to bilo u glavi. Samo sam ga krajičkom oka video, nisam hteo da dozvolim to...







Prvo, vodili smo, završavamo utakmicu i privodimo kraju, nama je najmanje potrebna takva situacija. Igrači moraju da budu svesni toga i da pametnije reaguju'', istakao je Đorđević, a prenosi ''Telegraf''.

Dodao je i da je svestan da je kod Jovića proradila ''vrela južnjačka krv'', ali da je u toj situaciji to bilo potpuno nepotrebno.

-

Хахах али Јовић који хоће да улети на терен pic.twitter.com/9pkMiOZEnV

— Branko Opačić (@brankic95) September 4, 2019
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.