Iskusni Stojanović ostaje u Želji

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jul.2020, 15:29

Iskusni Stojanović ostaje u "Želji"

Bivši reprezentativac, učesnik Svetskog i Evropskog prvenstva, sa decenijskim stažom u Ligi šampiona Aleksandar Stojanović produžio je vernost Rukometnom klubu Železničar iz Niša. Iskusni desni bek nosiće dres niškog kluba još jednu sezonu, a pripreme za novu takmičarsku godinu bi trebalo da krenu 3. avgusta.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Liga Šampiona,   Penzija

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Dunja Tasić se posle skoro decenije vratila u Naisu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jul.2020, 11:40

Posle devet godina igranja u zemlji i inostranstvu, u Ženski rukometni klub Naisa iz NIša vraća se bek Dunja Tasić koja stiže iz italijanskog Briksena. 33-godišnja rukometašica treće je pojačanje niškog tima koji pripreme za novu sezonu počinje 20. jula...Tasićeva je tokom karijere igrala...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.