Iran šokirao Maroko u 95. minutu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2018, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iran šokirao Maroko u 95. minutu

Reprezentacija Irana savladala je selekciju Maroka sa 1:0 u okviru prvog meča Grupe B na Mundijalu u Rusiji. Meč je obeležilo veoma zanimljivo prvo, onda potpuno suprotno drugo poluvreme, ali definitivno autogol Maroka u 95. minutu.

Drugi dan Mundijala u Rusiji za sada su obeležili golovi za pobedu u poslednjim momentima meča.

Utakmica između Maroka i Irana počela je na sjajan način, silovitim naletima Marokanaca, koji su od starta nametnuli svoj ritam, igru i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nameru u utakmici. Nedostajala je sreća, ali i koncentracija u pokušajima Amrabata, Zajiha i Benatije.

Ipak Iran je u završnici prvog dela utakmice imao dve veoma izgledne situacije za pogodak nakon kontranapada, ali su se u oba navrata fudbaleri Irana spetljali i propustili prilike.

Drugo poluvreme potpuno se razlikovalo od prvog, jer je viđena slabija igra obe selekcije, znatno manji broj šansi, ali viđeno je ono najbitnije – pogodak.

Samo minut nakon prilike koju je imao Maroko, Iran je izborio prekid na protivničkoj polovini, nakon centaršuta u šesnaesterac Maroka, glavom je igrao Marokanac Buaduz i loptu smestio u sopstvenu mrežu, na veliko slavlje igrača i navijača Irana.

U drugom meču Grupe B Portugalija i Španija odigrali su nerešeno 3:3.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SP 2018: Iran u nadoknadi vremena do pobede nam Marokom

Izvor: Radio 021, 15.Jun.2018

Fudbaleri Irana pobedili su Maroko sa 1:0, u prvom kolu Grupe B Svetskog prvenstva u Rusiji...Iran je pobedio autogolom Aziza Buhaduza u 95. minutu...Velikih prilika tokom utakmice nije bilo, a Buhaduz je u samom finišu loše intervenisao glavom posle centaršuta i poslao loptu u svoju mrežu...Druga...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.