Infantino: Svetsko prvenstvo u Rusiji najbolje u istoriji

Izvor: Vostok.rs, 13.Jul.2018, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Infantino: Svetsko prvenstvo u Rusiji najbolje u istoriji

Predsednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Đani Infantino rekao je da je Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine najbolje u istoriji turnira, prenose RIA Novosti.

"Neverovatno, divno Svetsko prvenstvo. Od samog početka turnira doživljavamo neverovatne emocije dok se nalazimo ovde, a za dva dana će biti vrhunac svega toga - finale. Ovih nekoliko godina sam govorio da će SP 2018 biti najbolje do sada. Sada mogu to da kažem još jednom, sa velikim uverenjem da je ovo najbolji svetski kup u istoriji. Želeo bih da se zahvalim svima koji su uključeni u pripremu i sprovođenje turnira", rekao je Infantino na konferenciji za novinare.

Infantino se zahvalio "ruskom narodu i celoj Rusiji", Vladi Ruske Federacije, Vladimiru Putinu, lokalnom organizacionom komitetu kao i Fudbalskom savezu Rusije.

"Zahvaljujem se svima onima koji su u ovoj zemlji obezbeđivali optimalno održavanje Svetskog prvenstva, najboljeg u istoriji. Srce i osmeh Svetskog prvenstva - volonteri, hiljade ljudi koji su radili na organizaciji turnira“, dodao je Infantino.

Svetsko prvenstvo u fudbalu održava se od 14. juna do 15. jula u 11 gradova Rusije. Finale turnira između reprezentacija Francuske i Hrvatske igra se 15. jula u Moskvi.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Infantino: Ovo je najbolje Svjetsko prvenstvo u istoriji

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2018

Đani Infantino, predsjednik Svjetske fudbalske federacije (FIFA), izjavio je danas u Moskvi da je Svjetsko prvenstvo u Rusiji najbolje u istoriji ovog takmičenja, koja datira od 1930. godine...“Rekli smo da želimo da ovo bude najbolje Svjetskog prvenstvo ikada i to smo dobili. Zato trebam reći...

Nastavak na Nezavisne Novine...

INFANTINO: VAR ne menja fudbal, samo ga čini poštenijim!

Izvor: Kurir, 13.Jul.2018

Predsednik Svetske fudbalske federacije (Fifa) Djani Infantino rekao je danas da je Svetsko prvenstvo u Rusiji zbog VAR tehnologije bilo poštenije i da taj sistem ne menja igru već da je čini transparentnijom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.