IVANOVIĆ NAJAVIO: Pobeda u Beču, pa žurka u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2017, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVANOVIĆ NAJAVIO: Pobeda u Beču, pa žurka u Beogradu

Srbija minimalnom trijumfom protiv Republike Irske napravila korak ka Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Fudbaleri Srbije savladali su u Dablinu Irsku sa 1:0 pogotkom Aleksandra Kolarova i tako praktično obezbedili plasman na Svetsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Rusiji. Matematički doduše Orlovi još uvek nisu potpuno siguran putnik u Rusiju, ali bi zaista čudo moralo da se desi pa da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izabranici Slavoljuba Muslina u poslednja dva kola protiv Austrije u Beču i Gruzije u Beogradu sve prospu.

MUSLIN: Nije sve gotovo!

MAKSIMOVIĆ: Ko zna šta bi bilo da nisam dobio crveni karton

Da meč u Dablinu nije bio lep za gledanje, ali i da cilj opravdava sredstva potvrdio je i Branislav Ivanović. Kapiten Srbije vodio je žestoke duele sa Ircima, često ulazio u verbalne sukobe ulažući svoj autoritet igrača sa trakom oko ruke.

KOKEZA: Srećan sam, kao i svi Srbi!

 - Napravili smo veliki korak ka Rusiji, a ova generacija to zaslužuje. Nadam se da ćemo u sledećem meču potvrditi plasman na Mondijal i proslaviti ga u Beogradu feštom - priželjkuje kapiten Srbije. - Nije bilo neke lepote u utakmici. Iz prve dobre akcije smo postigli gol i što je najvažnije osvojili smo tri boda. U Austriju idemo na pobedu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.