Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2021, 11:33

Humanitarni tiket u podne: Srđan Radenović tipuje za lečenje Uroša Mladenovića, 1078 na 3030

Trener i profesor vicešamiona na Svetskom prvenstvu osnovnih škola odigrao jedinice na Sosijedad i Napoli

Nedavno je u Beogradu održano Svetsko prvenstvo osnovnih škola na kome je učestvovalo preko 40 država, sa oko 2.000 mladih sportista. Srbija i Čačak imali su svoje reprezente u košarkašima OŠ „Milica Pavlović“ koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su, kao prvaci Balkana, izborili učešće na finalnom turniru. Izabranici (U15) trenera i profesora Srđana Radenovića postali su vicešampioni sveta.

„Sve pohvale za našu decu koja su ispoštovala sve dogovore u većini utakmica. Ostavili su srce na parketu. U finalu nismo uspeli da se dokopamo zlatne medalje, ali smo jedina škola iz Srbije koja je osvojila medalju na SP”, podvlači Srđan Radenović i potencijalni dobitak, iz današnjeg plemenitog listića, namenjuje za lečenje Uroša koji je rođen 03.11.1984. godine u Beogradu. Bol koji se pojavio u gornjem delu abdomena, odlazak kod lekara u Klinički centar Srbije i analize koje su usledile potvrdile su da je u pitanju rak pankreasa sa metastazom na jetri. Porodica se obraća svim dobrim ljudima da im izađu u susret i pomognu kako bi Uroš pobedio opaku bolest.Pomozimo Urošu slanjem SMS poruke 1078 na 3030. Uplatom na dinarski račun 160 – 6000001216288 – 34.

Tipovanje započinjemo i završavamo u Italiji. U 15.00 sati igraju SASUOLO – SALERNITANA. Gosti su fenjeraši sa bodom dok domaći imaju tri više. Sasuolo ima četiri poraza u nizu, takođe i Salernitana koja je uspela da izvuče bod sa Veronom. Međusobni skor je 3:0:2. Gosti imaju veće kadrovske probleme, a na poslednja dva duela palo je po pet pogodaka.

“UG 3+”.

Evo nas u Bundesligi jer u 15.30 igraju BOHUM – ŠTUTGART. Bolnica vlada u oba sastava. Švabe imaju bod više i poslednji poraz sa 3:1. Na drugoj strani Bohum je pretrpeo brodolom jer je od Bajerna poražen sa 7:0. Kada se pogledaju poslednji međusobni susreti tri meča okončana su podelom bodova, a poslednja dva dobio je Štutgart.

“Tri plus”.

Sada smo na Pirinejima BARSELONA – LEVANTE. Domaći nastupaju bez osmorice, a gosti su oslabljeni za četvoricu igrača. Barsa je poražena od Bajerna sa 3:0 pa je dve utakmice remizirala. Kuman je na izlaznim vratima Barse, a kao naslednik pominje se selektor Belgije. Levante je dva puta odigrao 1:1 pa je sa 2:0 izgubio od Selte. Poslednji okršaj dva tima završen je rezultatom 3:3.

“TGG GG3+”. 

Ostajemo u Španiji jer je četvrta utakmica na dobrotvornom tiketu duel SOSIJEDAD – ELČE. Real je bez 11 igrača, cela jedna postava. Gosti imaju sedam bodova manje i poslednji poraz od 4:1. Poslednji poraz Real je doživeo od Barse, ali je Sosijedad nakon toga dobio četiri meča, a dva odigrao nerešeno. Kada su međusobni dueli u pitanju domaći su slavili sa 3:0, pa poslednji dobili sa 2:0.

“Jedinica na Sosijedad”.

Vraćamo se Seriji “A” gde u 20.45 igraju NAPOLI – KALJARI. Gosti imaju deficit od 13 bodova u odnosu na Napoli. Domaći su poslednje dve utakmice dobili sa po 4:0. Kaljari na poslednjih pet duela ima dva remija, 2:2. U maju ove godine bilo je nerešeno 1:1. Povrede imaju po četvorica igrača, ali jasno je da je prednost na strani domaćih.

“KI 1”, zaključuje tipovanje vicešampion sveta.

Ako u ovom momentu podvučemo crtu MOZZART je, samo kroz dobrotvorni tiket, donirao iznos od 21.784.857 dinara.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 89. košarkaških terena. Poslednji su poneli imena Raška Katića i Ivana Paunića, a otvoren je u Grockoj. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”, u Kragujevcu “Raško Katić”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…Nedavno u Bileći otvaren je terenkoji je poneo ime Tijane Bošković.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece Prnjavor. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/Mloš MILIĆ

[email protected]

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.