Hrvati večeras rešili i pitanje selektora (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2017, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati večeras rešili i pitanje selektora (foto)

Izgleda da nema dileme.

Bilo je neizvesnosti posle jučerašnje izjave Zlatka Dalića, koji je izrazio očekivanje da mu se već po povratku iz Atine ponudi nastavak saradnje po njegovim uslovima, ali posle plasmana Hrvatske na Mundijal i remija u Grčkoj (0:0) njegov stav deluje mnogo fleksibilnije.





''Biće to sve ok. Ja sam spreman, lako ćemo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dogovoriti, s moje strane, već smo se dogovorili. Nisam do sada nikada doživeo da vodim reprezentaciju na velikom takmičenju...







Rekao sam igračima, dajte da odradimo ovo večeras, čeka vas sedam meseci rada u klubovima, a onda ćemo zajedno na SP. Ova generacija može napraviti jako puno, šteta bi bila da nešto ne napravimo", istakao je Dalić posle meča, a prenosi ''Index''.

Inače, na ovu temu se večeras oglasio i Luka Modrić, konstatujući da bi bilo suludo ponovo menjati selektora, pa je po svoj prilici rešena još jedna dilema kada je Hrvatska u pitanju.

To je nešto kasnije potvrdio i predsednik Davor Šuker koji je otkrio da će najverovatnije u utorak biti obavljene i poslednje formalnosti i da Dalić ostaje selektor.

-
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.