Hrvati pred utakmicu poslali poruku princu Hariju

Izvor: B92, 11.Jul.2018, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati pred utakmicu poslali poruku princu Hariju

Uoči polufinalne utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu, u kojoj se večeras sastaju timovi Hrvatske i Engleske, poznata hrvatska kompanija za proizvodnju kafe "Frank" poslala je poklon britanskom princu Hariju.

"Engleska je poznata po fudbalu i po ispijanju čaja. Naši reprezentativci su odavno pokazali da je i Hrvatska velika sila na fudbalskoj karti sveta, a mi smo svojim čajem odlučili da princu olakšamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gledanje današnje utakmice, jer uz vrhunsku igru naših, neće mu biti lako", naveli su iz Franka, u poruci uz poklon.

Kutija čaja od kamilice princu je poslata u kutiji na kojoj stoji natpis: "Budite mirni i nastavite sa sanjate" ("Keep Calm and Dream On").

Darodavci su poručili pronsu da uživa u čaju bez obzira na ishod utakmice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.