HRVATI SU POSRAMLJENI KAO NIKAD PRE: Danci im dolili SO na ranu! Istorijska BRUKA komšija

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 17:07

HRVATI SU POSRAMLJENI KAO NIKAD PRE: Danci im dolili SO na ranu! Istorijska BRUKA komšija

Červarovi izabranici završili učešće na Svetskom prvenstvu.

Rukometaši Danske savladali su Hrvatsku i izbacili je sa Svetskog prvenstva u Egiptu (izveštaj pročitajte OVDE), a debakl rukometne reprezentacije naših komšija je glavna tema u regionu.

Malo-pomalo, Mančester Siti se „uvukao“ u vrh Premijer lige, i sada je glavni kandidat za titulu, zbog očajnih rezultata >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Liverpula. Građani večeras (21.15) gostuju VBA, i veliki su favoriti – dvojka je 1,26, a kombinazzija 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za VBA – Mančester Siti.

Olimpijski i svetski šampioni pregazili su Kauboje sa ubedljivih 12 golova razlike, a da pritom nisu igraju u najjačem sastavu, pošto su najveće uzdanice tima "čuvale" su se za nastavak takmičenja, imali su i zdravstvenih problema.

- Danska nije imala za šta da igra. S druge strane, Hrvatska se borila za četvrtfinale i imala sve u svojim rukama. Danci su morali da igraju sa rezervama jer je nekoliko igrača imalo stomačni virus. I kako je utakmica završena? Istorijskim danskim ponižavanjem Hrvatske. Kad sam pogledao semafor, nisam mogao da verujem svojim očima. S obzirom na sve gore navedene okolnosti, to ne bi trebalo da bude moguće - napisao je danski novinar Soren Paske, a preneo "Index.hr".

Blistao je od sreće i selektor branioca titule Nikolaj Jakobsen.

- Moram priznati da sam bio malo u strahu od protivnika. Strahovao sam da će Hrvati izaći sa vatrom u očima i ginuti, a da mi to nećemo imati. Ovo je bila velika timska predstava. Moram da kažem da sam impresioniran. Išao sam po hotelskim sobama nekoliko sati pre utakmice da vidim ko može da igra (stomačni virus kod nekolicine). I u takvim uslovima smo pobedili - rekao je Jakobsen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.