HOTSPORT SAZNAJE: Srbija hvata zalet za Mondijal turnejom po Dalekom istoku (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2017, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT SAZNAJE: Srbija hvata zalet za Mondijal turnejom po Dalekom istoku (FOTO)

Dok se bude igrao baraž za Mondijal, rivali našeg tima u dve prijateljske utakmice biće Južna Koreja i Kina.
Skockan je plan za novembar. Kako saznaje HotSport, fudbalska reprezentacija Srbije imaće u novembru u terminu FIFA dva prijateljska meča, kao zalet za SP u Rusiji.
Utanačena su gostovanja Južnoj Koreji (10. novembar) i zatim četiri dana kasnije susret u Pekingu sa domaćinom Kinom.
Predstoji ove nedelje da se preciziraju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << svi detalji turneje po Dalekom istoku, a ranije je bilo spominjano eventualno gostovanje u Iranu ili možda na drugoj strani sveta Meksiku. Ipak, ove dve ponude su bile najbolje u ovom terminu, a FS Srbije pored plaćenih troskova puta dobiće još i novčanu ‘narukvicu’.
Ostaje da se sačeka spisak igrača od strane selektora Slavoljuba Muslina ukoliko iskusni stručnjak ostane na kormilu Srbije, pošto se spominje moguci rastanak i sve će biti poznato po povratku trenera iz Nice, kada verovatno sledi sastanak sa predsednikom naše kuće fudbala Slavišom Kokezom.
FOTO: STARSPORT

The post HOTSPORT SAZNAJE: Srbija hvata zalet za Mondijal turnejom po Dalekom istoku (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve kontrole u novembru - Da li je Srbija odabrala odgovarajuće rivale?

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2017

Zvanične potvrde još uvek nema ali je sve izvesnije da će Srbija u novembru odmeriti snage sa dve azijske selekcije...Pitanje izbora rivala sa kojima će reprezentacija Srbije "sparingovati" u novembru pokretano je više puta tokom prethodne dve nedelje a izgleda da se konačno došlo do rešenja...Spekulisalo...

Nastavak na Sportske.net...

PRIJATELJSKI MEČEVI: Srpski fudbaleri u novembru gostuju Kini i Južnoj Koreji

Izvor: Kurir, 23.Okt.2017

Fudbalska reprezentacija Srbije ići će u novembru na turneju u Aziju, gde će igrati dve prijateljske utakmice.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.