Grbić hvali igrače: Borili se, verovali, više nego dobro…

Izvor: RTS, 19.Sep.2018, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grbić hvali igrače: Borili se, verovali, više nego dobro…

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić pohvalio je igrače za odnos i igru u pobedi nad Rusijom sa 3:2 u Bariju na Svetskom prvenstvu. Srpski odbojkaši završili su grupu na drugom mestu i sa 12 bodova putuju u bugarsku Varnu, gde će u drugoj fazi igrati sa Argentinom, Poljskom i Francuskom.
"Reči su suvišne, igrači su dali veliku energiju, borili se, verovali i uradili sve i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << više nego dobro. Bili su bez straha, ostavili srce na terenu i mogu da im čestitam. Radim sa fantastičnim igračima, pokazali su da mogu da igraju sa svima", rekao je Grbić posle utakmice.

Odbojkaš Aleksandar Atanasijević istakao je veru kao ključnu stvar protiv Rusa.
"Preneli smo dosta bodova i isto tako moramo da nastavimo u narednim utakmicama. Glavni cilj je da odemo na Završni turnir, favorita više nema. Sa ovakvim pristupom nikoga se ne plašimo".
Njegov saigrač Srećko Lisinac takođe je zadovoljan trijumfom nad Rusijom.
"Igrali smo sjajno, požrtvovano i sa dosta energije. Bili smo složni i u istom ritmu moramo da nastavimo", zaključio je on.
Srbija sledeći meč igra u petak protiv Francuske od 16 sati.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nikola Grbić: Reči su suvišne!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2018

Srbija je odigrala odličan meč i savladala Rusiju u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u odbojci koje se održava u Italiji i Bugarskoj. Nikola Grbić je bio prezadovoljan učinjenim. Nije krio zadovoljstvo. "Reči su suvišne, igrači su dali veliku energiju, borili se, verovali i uradili sve i više...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.