Godinama je kao duh, dobro je što odlazi (!?)

Izvor: Mondo, 23.Jul.2018, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godinama je kao duh, dobro je što odlazi (!?)

"Godinama je bio kao duh", rekao je predsednik Bajerna.

Predsednik Bajerna Uli Henes izjavio je da srećan što se Mesut Ozil povukao iz reprezentacije Nemačke, jer, kako je naveo, godinama bio kao duh, a sada se krije iza fotografije i krivi druge, prenosi Bild.

"To je dobro za reprezentaciju, pošto je godinama bio kao duh. Pobedio je poslednji put pred Mundijal 2014. godine, a sada se krije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iza fotografija i krivi druge. Prvo bi sebe trebalo da preispita. Drago mi je da je otišao. Kada smo igrali protiv Arsenala, fokusirali smo se na njega, jer smo znali da je slaba tačka", rekao je predsednik Bayerna Henes.

Za reprezentaciju Nemačke, sa kojom je 2014. osvojio titulu prvaka sveta na Mundijalu u Brazilu, zabeležio je 92 nastupa i 23 gola.

/Ozil uzburkao javnost: Otvorena pisma, optužbe i povlačenje/

Henes smatra da Ozil već godinama nema mesta u reprezentaciji Nemačke.

"Razvoj u našoj zemlji je katastrofa. Morate se vratiti na ono što je sport. Sa sportske tačke gledišta, Ozil već godinama nema mesto u reprezentaciji", rekao je Henes.

Ozil je objavio da se povlači iz reprezentacije, zbog velikog nepoštovanja i rasizma koji je doživeo od Fudbalskog saveza Nemačke kao i mnogih drugih zbog fotogarfije sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GODINAMA JE BIO KAO DUH! SADA SE KRIJE IZA FOTOGRAFIJA I KRIVI DRUGE: U Nemačkoj srećni što je Mesut Ozil napustio reprezetaciju

Izvor: Kurir, 23.Jul.2018

Predsednik Bajerna Uli Henes izjavio je da srećan što se Mesut Ozil povukao iz reprezentacije Nemačke, jer, kako je naveo, godinama bio kao duh, a sada se krije iza fotografije i krivi druge, prenosi Bild.

Nastavak na Kurir...

"Ezil je bio kao duh, najslabija tačka, sada se krije iza drugih"

Izvor: B92, 23.Jul.2018

Predsednik Bajerna Uli Henes izjavio je da srećan što se Mesut Ezil povukao iz reprezentacije Nemačke i da je to dobra stvar za nemački fudbal...Henes je naveo da je Ezil godinama bio kao duh, a sada pokušava da se se sakrije iza fotografije i krivi druge, preneo je Bild..."To je dobro za reprezentaciju,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.