Gledajte duel Jokića i Janisa za 400 dinara

Izvor: B92, 12.Avg.2022, 13:28

Gledajte duel Jokića i Janisa za 400 dinara

Počela je prodaja ulaznica za prvu utakmicu četvrtog "prozora" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023.

Duel između Srbije i Grčke na programu je u četvrtak 25. avgusta od 20 časova u novobeogradskoj Štark Areni.

Srbija je u veoma lošem položaju u kvalifikacionoj I grupi. "Orlovi" su iz prethodne faze doneli jednu pobedu i tri poraza pa nemaju više prava na "kiks".

Posle duela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Grčkom, Srbija tri dana kasnije gostuje Turskoj, koja će takoće igrati u najjačem sastavu.

Osim što utiču na borbu za plasman na Mundobasket, ove dve utakmice će igrati važnu ulogu i u raspoloženju i atmosferi pred Evrobasket.

Srbija će igrati na EP samo pet dana posle gostovanja u Istanbulu, a rivali u Grupi D u Pragu će joj biti selekcije Češke, Poljske, Finske, Izraela i Holandije.

Svetislav Pešić je u međuvremenu okupio reprezentativce, a pripreme su uzdrmale vesti o odlasku Miloša Teodosića iz ekipe i povredi Alekse Avramovića.

Srbija će 13. avgusta igrati protiv Crne Gore, u meču zatvorenom za javnost, a potom četiri dana kasnije u ljubljanskim "Stožicama" protiv Slovenije.

Ljubitelji košarke moći će da uživaju u sjajnom duelu NBA superzvezda – Nikole Jokića i Luke Dončića.

Srbija će nakon toga odigrati dve utakmice u nemačkom Hamburgu – 19. avgusta protivnik će joj biti Italija, a 20. avgusta će se održati "generalna proba" protiv Nemačke ili Češke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prilika da uživo gledate Džokera i Janisa, najjeftinije ulaznice 400 dinara

Izvor: RTS, 12.Avg.2022

Košarkaški savez Srbije pustio je u prodaju ulaznice za utakmicu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između reprezentacija Srbije i Grčke 25. avgusta (20.00) u "Štark Areni". . Najjeftinije karte za obračun Nikole Jokića i Janisa Adetokumba, košarkaša koji su osvojili...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.