Fudbaleri Velsa su se obrukali, ali ne koliko njihove žene: Opijaju se i padaju po Kataru VIDEO

Izvor: B92, 30.Nov.2022, 20:15

Fudbaleri Velsa su se obrukali, ali ne koliko njihove žene: Opijaju se i padaju po Kataru VIDEO

Fudbaleri Velsa se nisu najbolje snašli i zauzeli su poslednje mesto u grupi B Svetskog prvenstva u Kataru. Osim njih, nazad u Vels idu i njihove žene, koje su u tamošnjim i u svetskim medijima postale glavne teme jer su se u Kataru neprestano opijale i pravile žurke na bazenima.

Društvenim mrežama kruže video klipovi sa ludih žurki lepših polovina fudbalera Velsa, pa iako su se fudbaleri loše proveli, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izgleda da je ženama bilo više nego dobro.

Verenica Krisa Mefama, Džodi Franses je snimljena kako pije žestoka pića direktno iz flaše, a na istoj žurci su joj podršku pružale devojka Denija Varda, Rebeka Najlor, verenica Meta Smita, Emili, kao i devojka Nika Vilijamsa, Nikol Hagan.

Osim devojaka i verenica, blamirala se i sestra Harija Vilsona, En Vilson, koja je pijana pokušala da uradi zvezdu, ali je gimnastičarka u pokušaju neslavno pala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.