Francuska prejaka za Srbiju, u ponedeljak protiv Brazila

Izvor: RTS, 12.Jan.2019, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska prejaka za Srbiju, u ponedeljak protiv Brazila

Srbija – Francuska 21:32 (12:15). Rukometaši Srbije zabeležili su prvi poraz na Svetskom prvenstvu, pošto su izgubili od branioca titule, selekcije Francuske. Naredni meč izabranici Nenada Peruničića igraju u ponedeljak, a protivnik je selekcija Brazila (15.30).
Rukometna reprezentacija Srbije poražena je u drugom kolu Grupe A >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Svetskog prvenstva, Francuzi su slavili pobedu od 32:21.

Izabranici Nenada Peruničića rezultatski su se držali prvih 20-ak minuta, a onda je aktuelni svetski šampion dodao gas i ostvario ubedljiv trijumf.
Srbija je na poluvreme otišla sa tri gola zaostatka (15:12), ali je u prvih deset minuta nastavka postigla samo jedan gol, pa su Fancuzi brzo stigli do dvocifrene prednosti.
U timu Francuske po pet pogodaka postigli su Remili i Fabregas, dok je "orlove" predvodio Bogdan Radivojević sa šest pogodaka.

Naredni meč Srbija igra u ponedeljak od 15.30, a protivnik će biti selekcija Brazila, koja je u prve dve utakmice doživela dva poraza.
U ostalim mečevima u A grupi Nemačka je savladala Brazil 34:21, a Rusija selekciju Ujedinjene Koreje 34:27.
Tabela: Nemačka 4 boda, Francuska 4, Rusija 3, Srbija 1, Brazil 0, Ujedinjena Koreja 0.
Ovako je protekao meč u Berlinu:
21.58 – Kraj meča, Francuska je savladala Srbiju sa 32:21.
21.42 – Sredina igre u drugom delu, Francuska vodi 24:17.
21.31 – Francuska podiže nivo igre, Srbija to ne uspea da prati. Sedam minuta u nastavku meča Francuzi imaju šest golova prednosti (19:13).
21.09 – Rezultat na poluvremenu je 15:12 za selekciju Francuske...

21.06 – Francuska je, zahvaljujući svom kvalitetu, ali i potpomognuta nizom grešaka reprezentativaca Srbije, napravila seriju od 5:0 i tako, u 23. minutu, stigla do prve prednosti na ovom meču, koja je posle samo rasla.
20.57 – Srbija održava dosta visok nivo igre, sa i bez lopte, ali je Francuska zaigrala bolje nego u prvih desetak minuta. Shodno tome, timovi praktično naizmenice postižu golove, a utakmica iz napada u napad dobija sve veći ritam... 
20.39 – Kvalitetnu igru iz meča sa Rusijom ekipa Nenada Peruničića praktično je samo nastavila u duelu sa favorizovanim Francuzima. Posle osam minuta rezultat je 4:2 za naš tim. 
20.30 – Počela je utakmica...
20.00 – Završena su prva dva meča u Grupi A, u kojoj se takmiče "orlovi". Rusija je savladala Koreju sa 34:27, dok je Nemačka ubedljivo bila bolja od Brazila 34:21.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ORLOVI SE BORILI, PETLOVI NA KRAJU IPAK SLAVILI: Srbija poražena od Francuske u drugom meču na SP! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 12.Jan.2019

Muška rukometna reprezentacija Srbije izgubila je danas od Francuske sa 32:21, u drugom kolu Svetskog prvenstva.

Nastavak na Kurir...

SP - Nemci 2/2, Rusi pobedili bez problema

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2019

Rusija je savladala Koreju u okviru drugog kola Grupe A, slavila je i reprezentacija Nemačke...Nemci igraju sjajno na ovom prvenstvu...U prva dva kola su zabeležili isto toliko pobeda, nakon one protiv Koreje, danas su slavili protiv Brazila sa 34:23...Brazil je juče namučio Francuze, danas nisu...

Nastavak na Sportske.net...

SP u rukometu: Srbije nemoćna protiv Francuske

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2019

Rukometaši Srbije izgubili su od selekcije Francuske u drugom kolu Svetskog prvenstva koje se igra u Nemačkoj I Danskoj rezultatom 32:21...Rukometna reprezentacija Srbije na startu Svetskog prvenstva odigrala je odličan meč protiv Rusije, a u drugom kolu, takođe u Berlinu, sastali su se sa selekcijom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Srpski rukometaši poraženi od Francuske

Izvor: Beta, 12.Jan.2019

Muška rukometna reprezentacija Srbije izgubila je danas od Francuske sa 32:21, u drugom kolu Svetskog prvenstva.Srbija ima jedan bod iz dve utakmice i četvrta je na tabeli. Ispred su Nemačka i Francuska sa po četiri, Rusija sa tri, a iza Brazil i Koreja koje su bez bodova.Najefikasniji u porazu od...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.