Francuska osvojila treće mesto na Svetskom prvenstvu za rukometaše

Izvor: Beta, 27.Jan.2019, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska osvojila treće mesto na Svetskom prvenstvu za rukometaše

Muška rukometna reprezentacija Francuske osvojila je danas bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu.Francuska je u utakmici za treće mesto u danskom Herningu pobedila Nemačku rezultatom 26:25 (9:13).Predvodio je Kentin Mae sa sedam golova, a sa po tri su ga sledili Tomoti N'Guesan, Lik Abalo i Lidovik Fabregas.Najefikasniji u nemačkom timu sa sedam golova bio je Uve Genshajmer, dok je četiri dao Paul Druks, a tri Janik Kolbaher.Finale izmedju Danske i Norveške počeće u 18.30, takodje u Herningu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Danska novi svetski šampion u rukometu

Izvor: Beta, 27.Jan.2019

Muška rukometna reprezentacija Danske postala je danas šampion sveta.Danska je u finalu Svetskog prvenstva, koje je organizovala zajedno sa Nemačkom, pobedila Norvešku rezultatom 31:22 (18:11).Danski rukometaši su prvi put u istoriji trijumfovali na Svetskom prvenstvu.Do pobede u finalu ih je predvodio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.