Englez odlučio, više mu pristaje mančestersko plavo nego crveno?

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2019, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englez odlučio, više mu pristaje mančestersko plavo nego crveno?

Štoper se već neko vreme spominje kao glavna meta "Old Traforda".

Jedan od najboljih defanzivaca Ostrva deluje spremno za promenu sredine, Hari Megvajer je izgleda odigrao poslednju sezonu za svoj Lester Siti.

"Lisice" su bile blizu gubitka stamenog štopera prošlog leta posle odličnog Svetskog prvenstva Megvajera sa reprezentacijom "Gordog Albiona", ali su uspeli makar još godinu dana da ga zadrže na "King Pauer" stadionu iako je Junajted bio itekako zainteresovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za kupovinu.

Sada bi "Crveni đavoli" mogli da dožive neprijatno iznenađenje pošto pisanja sa Ostrva ukazuju na to da dvadesetšestogodišnji fudbaler više preferira komšije sa "Etihada".

Gvardiola je izgubio svog kapitena Kompanija koji se vratio u Anderleht kao igrač/trener, dok je blizu selidbe i Otamendi koji uživa interes španskih klubova.

Siti je dobio dosta duela sa svojim komšijama u prošlosti, izgleda da će "Građani" zabeležiti još jedan gol i na transfer polju.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.