Dva promašena zicera hrvatskog košarkaša - retko se to viđa i u školskom (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2019, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva promašena zicera hrvatskog košarkaša - retko se to viđa i u školskom (VIDEO)

Filip Krušlin (29), igrač Cedevite, obrukao se pred publikom u Varaždinu na meču pretposlednjeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u kojem su Hrvati izgubili od Poljske (77:69).

Posle dva prvenstva na kojima je učestvovala Hrvatska neće ići na košarkaški mundijal u Kini potkraj leta. Krušlin nije neposredni krivac za poraz jer su se njegovi neshvatljivi promašaji dogodili još u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << delu druge četvrtine, ali to što nije pogodio bilo je za nevericu i kod njegovih saigrača i kod selektora Dražena Anzulovića i kod publike u varaždinskoj dvorani.

Promašenim zicerima prethodio je požrtvovani potez poljskog igrača Mateuša Pontika. U punom trku jes leđa izblokirao Martina Junakovića.

If Mondays were basketball . #FIBAWC #ThisIsMyHouse

https://t.co/yB4gFvW05u

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Susedima baš ne ide košarka, Hrvati u čudu zbog OVIH 20 sekundi! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2019

Što je mnogo, mnogo je....Da je hrvatska košarka u krizi pokazala je i večerašnja utakmica protiv Poljske koju su "Vatreni" izgubili 69:77 (16:8, 20:24, 23:29, 10:16) i tako ostali bez plasmana na Mundobasket u Kini...Selekcija Dražena Anzulovića je povela u prvoj četvrtini, ali su gosti ipak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.