Izvor: MozzartSport.com, 25.Maj.2020, 14:29

Dušan Vlahović: Samo Fjorentina i Mundijal sa Srbijom

„Zavoleo sam Firencu“, poručio mladi reprezentativac Srbije

Napadač Fjorentine i srpske reprezentacije Dušan Vlahović izrazio je želju da ostane u tom klubu i naredne sezone, dok bi u budućnosti voleo da igra na Svetskom prvenstvu za svoju selekciju.

Vlahović je uzbuđen zbog povratka na teren i tim povodm je i progovorio o svom ostanku u Firenci.

„Imam veliku želju da se vratim na teren i da se takmičim. Ne postavljam >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sebi previše pitanja. Nadam se da će preduzeti sve neophodne mere kako bi sve prošlo u najboljem redu“, rekao je Vlahović.

Srpski napadač je jedna od potencijalnih zvezdi letnjeg prelaznog roka, ali ističe da trenutno ne razmišlja o promeni sredine.

„Zavoleo sam Fjoretinu i moj san je da ostvarim nešto ovde. Savremeni fudbal se daleko razlikuje od onog od pre, recimo, deceniju, ali niko ne kaže da fudbaler ne može da odabere srce. Firenca je moj dom i moj cilj je da se ovde nametnem. San mi je da uspemo zajedno. Neću vam sakriti da imam i drugu želju, a to je da igram na Svetskom prvenstvu za svoju reprezentaciju“, dodao je Vlahović.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.