Izvor: Luftika.rs, 29.Nov.2022, 10:37

Đerdan Šaćiri šeta lepoticu rođenu u Srbiji, nikome nije jasno kako je uspeo da je smuva

Srbija i Švajcarska igraju u petak meč koji odlučuje ko prolazi u narednu fazu na Svetskom prvenstvu u Kataru.
Švajcarci su i na prethodnom Mundijalu bili rivali „Orlovima“, a taj meč je obeležio i Albanac iz južne srpske pokrajine sa švajcarskim pasošem Đerdan Šaćiri.
O privatnom životu momka rođenog 1991. u Gnjilanu se malo zna. Tu i tamo procure neke informacije poput one da je presadio kosu.
Da li je zbog nove frizure ili ne, tek Šaćiri navodno „šeta“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << jednu od najlepših pevačica sa Balkana. U pitanju je Durata Ahmetaj, pevačica rođena u Prizrenu, prenosi Kurir.








View this post on Instagram


















A post shared by Dhurata Ahmetaj (@dhurataahmetaj)


Paparaci su ih nekoliko puta uhvatili zajedno u noćnim provodima, mada fudbaler Čikaga i pevačica za sada javno nisu priznali svoju romansu.

Snežana Borjan u Kataru prošetala sandale od 1.200 €, muškarcima su odvratne, a trendseterke otkidaju na njih

Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.