Delfini u drugom kolu protiv domaćina Južne Koreje

Izvor: RTS, 17.Jul.2019, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delfini" u drugom kolu protiv domaćina Južne Koreje

Posle nerešenog rezultata sa Crnom Gorom na startu Svetskog prvenstva srpski vaterpolisti od 13.30 časova igraju utakmicu drugog kola A grupe protiv domaćina šampionata Južne Koreje.
Bodovi iz drugog kola se već smatraju upisanim. Južna Koreja nikada nije igrala sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Svetskom prvenstvu, i sada je ovde učesnik na osnovu domaćinstva baš kao i 1988. kada je u Seulu u vaterpolu zauzela poslednje mesto. Sa Azijskih igara ima srebro i bronzu 1986. i 1990.

"Utakmica je važna zbog Grčke. Iako je rival slabiji ne sme da bude opuštanja, ne zbog rezultata koji nije u pitanju već zbog atmosfere i tenzije koja je prikazana u duelu sa Crnom Gorom", rekao je Sava Ranđelović.
Današnji meč biće prvi dve reprezentacije. Protiv Grčke Južna Koreja je poražena 26:3 a pogodak postignut sredinom trećeg dela izazvao je veliko zadovoljstvo navijača.
"Utakmicu ćemo naravno da pobedimo ali je važan utisak", kratko je rekao Dušan Mandić jedan od najboljih igrača protiv Crne Gore.
Vaterpolo reprezentacija Srbija na startu Svetskog prvenstva odigrala je nerešeno 10:10 (4:3, 2:2, 2:4, 2:1) sa selekcijom Crne Gore.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mandić: Utakmicu ćemo naravno da pobedimo, ali je važan utisak

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jul.2019

Pauza je završena. Posle nerešenog rezultata sa Crnom Gorom u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima, srpski reprezentativci dobili su juče prvo slobodno pre podne, koje su iskoristili da malo prošetaju Gvandžuom. Već danas od 20.30 po lokalnom vremenu, a 13.30 po srednjoevropskom, puleni selektora...

Nastavak na MozzartSport.com...

Srpski vaterpolisti lako i ubedljivo protiv Južne Koreje

Izvor: RTS, 17.Jul.2019

Vaterpolisti Srbije ostvarili su prvu pobedu na Svetskom prvenstvu, pošto su sa ubedljivih 22:2 pobedili domaćina Južnu Koreju. . Rezultat po četvrtinama bio je  6:1, 5:0, 4:1 i 7:0, a meč je odigran pred punim tribinama...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.