DRUGI PORAZ ORLOVA: Srpski rukometaši poklekli i pred Brazilom

Izvor: Večernje novosti, 14.Jan.2019, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGI PORAZ "ORLOVA": Srpski rukometaši poklekli i pred Brazilom

Izabranici Nenada Peruničića poraženi su od "karioka" 24:22. Naša selekcija sve dalje od druge faze planetarnog šampionata Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je danas od Brazila sa 24:22, u trećem kolu Grupe A na Svetskom prvenstvu.Srbija je zabeležila drugi vezani poraz u Berlinu, posle nerešenog rezultata sa Rusijom na početku takmičenja.Reprezentacija Srbije ima jedan bod i težak zadatak >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da se plasira u narednu fazu svetskog šampionata koje se održava u Nemačkoj i Danskoj.PROČITAJTE JOŠ: KRAJ: Srbija – Brazil 22:24Najefikasniji u porazu od Brazila bili su Bogdan Radivojević i Mijajlo Marsenić sa po pet golova, dok je jedan manje postigao Nemanja Ilić.Brazil je sa pet golova predvodio Žoze Toledo.Srpski tim će u narednom kolu igrati u utorak od 18.00 protiv Koreje.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Rukometaši izgubili od Brazila na Svetskom prvenstvu

Izvor: Radio 021, 14.Jan.2019

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je danas od Brazila sa 24:22, u trećem kolu Grupe A na Svetskom prvenstvu...Srbija je zabeležila drugi vezani poraz u Berlinu, posle nerešenog rezultata sa Rusijom na početku takmičenja...Reprezentacija Srbije ima jedan bod i težak zadatak da se plasira...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.