DANAS JE NAJBOLJA NA SVETU: Pogledajte kako je Tijana Bošković izgledala pre PET godina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS JE NAJBOLJA NA SVETU: Pogledajte kako je Tijana Bošković izgledala pre PET godina (FOTO)

Imala je samo 16 godina.

Mlada Tijana Bošković odigrala je na visokom nivou poslednji meč u Jokohami i proglašena za najbolju odbojkašicu na Svetskom prvenstvu u Japanu. Devojka koja ima samo 21 godinu, piše istoriju srpske odbojke, a najsrećniji su njeni najbliži koji joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pružaju podršku u svakom trenutku.

KRENULA NA VENČANJE! Ivana Španović finale počela da gleda kod kuće, završni poen u AUTOMOBILU (FOTO)

TERZIĆ: Ostvaren je san

Boškovićeva je počela karijeru u Vizuri, kad se 2011. godine preselila u Beograd i obukla dres Vizure. Briljirala je i tada, a odmah se videlo da će biti jedna od najboljih.

Devojčica iz Bileće pokazala je šta sve ume, pa nije ni čudo što uspešno gradi karijeru ozbiljne sportistkinje pred kojom se svi protivnici klanjaju.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.