Červar na udaru posle poraza Hrvatske: Genijalac

Izvor: B92, 21.Jan.2019, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Červar na udaru posle poraza Hrvatske: "Genijalac"

Poraz reprezentacije Hrvatske u duelu sa Brazilom na Svetskom rukometnom prvenstvu izazvao je reakciju i golmana makedonskog nacionalnog tima.

Izabranici Lina Červara su doživeli iznenađujući neuspeh i sebi umanjili šanse za plasman u polufinale takmičenja u Danskoj.

U hrvatskim medijima se ističe da je Brazil postigao čak osam pogodatka na prazan gol i u tome vide selektora kao direktnog krivca jer je njegova odluka da li će ekipa u napadu igrati sa rukometašem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više, odnosno bez golmana.

Čuvar mreže makedonske reprezentacije Borko Ristovski je to prokomentarisao na društvenim mrežama – kratko i jasno:

“Genijalac“.

Vredi istaći da Ristovski nije bio u selekciji Makedonije 2017. godine, kada je reprezentaciju bivše jugoslovenske republike predvodio upravo Červar.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.