Bufon sa suzama u očima: Gotovo je

Izvor: N1 televizija, 14.Nov.2017, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bufon sa suzama u očima: Gotovo je

Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon posle neuspeha u baražu za plasman na Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiji obelodanio je da je završio reprezentativnu karijeru.

Čuvar mreže Juventusa nije mogao da sakrije suze pred kamerama posle revanš duela sa Švedskom u Milanu koji je završen bez golova.

Skandinavci su mesto na Mondijalu obezbedili zahvaljujući minimalnom trijumfu u prvoj utakmici u Stokholmu.

Izvor: Sport klub
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
"Napuštam italijansku reprezentaciju i ostavljam je mladim momcima koji imaju šta da kažu - Perinu i Donarumi. Italijanski fudbal naravno ima budućnost. Želim da zagrlim Barzaljija, Bonučija, Kjelinija i De Rosija, sa kojima sam proveo skoro 10 godina. Zahvaljujem se svim momcima koji su bili sa nama sve ovo vreme. Nadam se da smo im dali nešto", rekao je Bufon sa suzama u očima.

Golman Juventusa je naglasio i da će se od nacionalnog tima verovatno oprostiti i Barzalji, De Rosi i Kjelini.

Inače, koliki je čovek Bufon je pokazao pre početka meča kada je aplaudirao himni Švedske u trenutku dok su se sa tribina "San Sira" čuli zvižduci.

Izvor: Sport klub
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Bufon u suzama: Razočaran sam

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Nov.2017

Legendarni italijanski golman Ðanluđi Bufon neslavno i u suzama oprostio se od reprezentacije zajedno sa Ðorđom Kjelinijem, Andreom Barzaljijem i Danijeleom De Rosijem poslije iznenađujuće eliminacije od Švedske u baražu za Svetsko prventsvo u Rusiji...Bufon je smogao snage da stane ispred kamera...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.