Brazilski supermodeli u službi reklamiranja fudbala [VIDEO]

Izvor: marketingITD.com, 18.Jun.2014, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilski supermodeli u službi reklamiranja fudbala [VIDEO]

Četiri brazilske manekenke Raquel Zimmerman, Adriana Lima, Isabeli Fontana i Alessandra Ambrosio pozirale su ispred kamere Stevena Meisela za junski broj čuvenog magazina VOGUE i time promovisale Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje je upravo u toku u Brazilu.
Popularni Viktorijini anđeli pozirali su u haljinama Stelle McCartney i podelili mišljenja o značaju fudbala za njihovu naciju.
„Fudbalska >> Pročitaj celu vest na sajtu marketingITD.com << lopta je prva stvar koju dete u Brazilu dobija na poklon, a čim progovori, kaže mu se: Uzmi loptu! U Brazilu postoji tradicija da se momci igraju s loptom, a devojke s modom. “ rekla je Alessandra Ambrosio.

Za brazilskog fudbalera Neymara Isabeli Fontana kaže da je „i više nego slavan“ a Adriana Lima da je „poznatiji od supermodela“. Lima je dodala da “brazilski fudbaleri imaju svet na dlanu i da je fudbal brazilski balet“.
Isabeli Fontana misli da je “sport u Brazilu izraz ljubavi u kulture i nešto kao religija“.
Raquel Zimmerman oprobala se u najpoznatijoj igri na svetu:
“Više ne igram fudbal, ali kada sam bila mlađa, ponekad bih se pridružila bratu i njegovim prijateljima u dvorištu. Šutnula sam loptu u grm i izbacili su me iz igre.“
Složićemo se da je lepota jedan od boljih promotera Svetskog prvenstva u fudbalu, a kako fudbal stoji zanosnim brazilskim modelima predstavlja nam VOGUE:

The post Brazilski supermodeli u službi reklamiranja fudbala [VIDEO] appeared first on marketingITD.

Nastavak na marketingITD.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.