Brazil bolji od Koreje, Srbija bez šanse za drugi krug

Izvor: B92, 17.Jan.2019, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil bolji od Koreje, Srbija bez šanse za drugi krug

Rukometna reprezentacija Srbije ostala je bez šanse za prolaz u drugi krug Svetskog prvenstva, pošto je Brazil pobedio Koreju 35:26 (18:10).

Srbiji čak ni iznenađujući trijumf nad Nemačkom u Berlinu ne bi doneo prolaz među 12 najboljih selekcija na svetu, jer domaća selekcija i Brazil imaju nedostižna tri boda više u ovom trenutku.

Brazilci su tako ostvarili najveći uspeh na planetarnim takmičenjima u svojoj istoriji, koji je do sada bio 13. mesto pre šest godina.

Srpski rukometaši protiv Nemačke od 18 sati završavaju nastup u grupnoj fazi na SP.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brazil pobijedio Koreju, Srbija bez šanse za drugi krug SP

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2019

Rukometna reprezentacija Srbije ostala je bez šanse za prolaz u drugi krug Svjetskog prvenstva, pošto je Brazil pobijedio Ujedinjenu Koreju 35:26 (18:10) i obezbijedio treše mjesto A grupe.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.