Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2021, 05:25

Borjan video jedan od najkomičnijih autogolova ikad, a sada sledi ono pravo (VIDEO)

Kanada u poslednjoj rundi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru

Izdržali su reprezentativci Haitija prvo poluvreme revanša sa Kanadom u drugoj rundi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. u Kataru, Na odmor su otišli s nadom da bi u nastavku mogli nekim čudom da nadoknade 0:1 iz prve utakmice, ali ubrzo po povratku na teren snovi su se raspršili. Na kraju - 3:0 za domaćine.

Neverovatan kiks 21-godišnjeg golmana portugalske Vitorije Setubal >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i gostujuće selekcije, Žozuea Duvergera, doneo je Kanađanima prednost koja je bila nedostižna za ekipu kao što je Haiti. Imao je, čak, mladi golman priliku da se iskupi za to što mu je lopta prošla kroz noge na lagano povratno dodavanje saigrača, ali ju je još jednom promašio, te je ona završila u mreži.

Sigurno jedan od najsmešnijih autogolova koje smo videli.

An own goal from Josue Duverger gives @CanadaSoccerEN the lead 😳 pic.twitter.com/qHEWFcmcc0

Bilo je to u 46. minutu, a i u 74. su igrači Haitija kumovali pogotku Kanade. Ovaj put Kevin Lafrans koji je loše procenio let lopte. Kaznio ga je Kajl Larin, a interesantan je bio i treći pogodak domaće selekcije. Postigao ga je napadač Kardifa, Dejvid Hojlet, koji je prvo udarcem sa ivice kaznenog pogodio stativu, ali je i sjajno predosetio gde će se lopta odbiti, pa prvi stigao do nje.

U narednu rundu prošla je i Panama, koja je posle 2:1 kod kuće odigrala bez golova protiv Kurasaa koji sa klupe vodi holandski strateg Gus Hidink. Više se očekivalo od učesnika Mundijala u Rusiji 2018, ali svakako je prolaz ono što se računa,

Da će u poslednju fazu Konkakaf kvalifikacija za Salvador se znalo još posle prve utakmice sa Sent Kitsom i Nevisom, pošto su gosti slavili 4:0. U revanšu su samo potvrdili da su kvalitetniji tim i ponovo slavili. Ovaj put 2:0.

Podsetimo, Panama, Kanada i Salvador sada idu u grupu sa Meksikom, Sjedinjenim Američkim Državama, Kostarikom, Jamajkom i Hondurasom. Najbolje tri od pomenutih osam reprezentacija putuje u Katar.

KVALIFIKACIJE ZA SVETSKO PRVENSTVO, KONKAKAF - DRUGA RUNDA /REVANŠI/

Sreda

Kurasao - Panama 0:0 /prvi meč 1:2/

Kanada - Haiti 3:0 (0:0) /prvi meč 1:0/

Salvador- Sent Kits i Nevis 2:0 (1:0) / prvi meč 4:0/

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.