Bokserima Kosova nije dozvoljen ulazak u Srbiju i učešće na Svetskom prvenstvu amaterskog boksa

Izvor: Danas, 23.Okt.2021, 10:46

Bokserima Kosova nije dozvoljen ulazak u Srbiju i učešće na Svetskom prvenstvu amaterskog boksa

Članovima reprezentacije Kosova u boksu danas nije dozvoljen ulazak na teritoriju Srbije i učešće na Svetskom prvenstvu u amaterskom boksu koje počinje 24. oktobra.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bokserima Kosova nije dozvoljen ulazak u Srbiju i učešće na SP u boksu

Izvor: N1 televizija, 23.Okt.2021

Bokserskoj reprezentaciji Kosova rano jutros nije dozvoljen ulazak u Srbiju, na putu ka Beogradu gde bi bokseri Kosova trebalo da učestvuju na Svetskom prvenstvu u olimpijskom boksu koje se održava od 24.oktobra do 6.novembra.

Nastavak na N1 televizija...

AIBA: Neprihvatljiva odluka Srbije da ne dozvoli ulaz bokserima sa Kosova

Izvor: Danas, 23.Okt.2021

Generalni sekretar Međunarodne bokserske federacije (AIBA) Ištvan Kovač ocenio je danas kao neprihvatljivu odluku Srbije da ne dozvoli bokserima sa Kosova da uđu na njenu teritoriju radi učešća na Svetskom prvenstvu u Beogradu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.