Bogdanović najbolji strelac SP i član najbolje petorke, Rubio MVP

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Sep.2019, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović najbolji strelac SP i član najbolje petorke, Rubio MVP

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović izabran je danas u najbolju petorku i najbolji je strelac Svetskog prvenstva u Kini, dok je za najkorisnijeg igrača (MVP) šampionata Španac Riki Rubio.

Rubio je predvodio Španiju do trijumfa u finalu Svetskog prvenstva protiv Argentine, 95:75. On je proglašen i za najboljeg igrača te utakmice, nakon što je postigao 20 poena uz sedam skokova.

Članovi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << najbolje petorke šampionata su srpski košarkaš Bogdan Bogdanović, Francuz Evan Furnije, Španci Riki Rubio i Mark Gasol i Argentinac Luis Skola.

Treće mesto zauzela je Francuska, pobedom protiv Australije 67:59, dok je Srbija osvojila peto mesto.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogdanović u idealnom timu, Rubio MVP Mundobasketa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2019

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović izabran je danas u idealni tim Svetskog prvenstva u Kini...Pored beka Sakramenta, najbolju petorku čine Evan Furnije (Francuska), Riki Rubio (Španija), Mark Gasol (Španija) i Luis Skola (Argentina)...Bogdanović je ujedno i najbolji je strelac Mundobasketa,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.