Bogdanović najbolji strelac SP i član najbolje petorke, Rubio MVP

Izvor: Beta, 15.Sep.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović najbolji strelac SP i član najbolje petorke, Rubio MVP

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović izabran je danas u najbolju petorku i najbolji je strelac Svetskog prvenstva u Kini, dok je za najkorisnijeg igrača (MVP) šampionata Španac Riki Rubio.Rubio je predvodio Španiju do trijumfa u finalu Svetskog prvenstva protiv Argentine, 95:75. On je proglašen i za najboljeg igrača te utakmice, nakon što je postigao 20 poena uz sedam skokova.Članovi najbolje petorke šampionata su srpski košarkaš Bogdan Bogdanović, Francuz Evan Furnije, Španci Riki Rubio i Mark Gasol i Argentinac Luis Skola.Treće mesto zauzela je Francuska, pobedom protiv Australije 67:59, dok je Srbija osvojila peto mesto.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Najviše poena, drugi na listi najboljih trojkaša, najviše asistencija i čudesni Bogdanović

Izvor: MozzartSport.com, 15.Sep.2019

Španija je krunisana, Riki Rubio je nagrađen i priznanjem za MVP-a, Luis Skola je pokazao da je klasa večna, a Srbija se sa Mundobasketa vraća razoćarana što se nije ona našla na podijumu, iako je imala fenomenalnog Bogdana Bogdanovića – zvančno člana najbolje petorke ovogodišnjeg Svetskog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.