Bjelica: Igraću za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kini

Izvor: RTS, 04.Feb.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica: Igraću za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kini

Košarkaš Sakramenta Nemanja Bjelica potvrdio je da će igrati na Svetskom prvenstvu u Kini.
Srbija se nalazi blizu plasmana na Mundobasket, jer joj je potrebna jedna pobeda u susretima sa Estonijom u Talinu i Izraelom u Beogradu.

"Naravno da ću biti tu za Srbiju, imamo još jednu ili dve utakmice, ali spremni smo za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Svetsko prvenstvo", rekao je Bjelica za Trendbasket.
Bivši MVP Evrolige veruje da ekipa Aleksandra Đorđevića može da napravi veliki rezultat u Kini, svrstajući je za drugog favorita, iza neprikosnovenih SAD.
"Ako svi budemo igrali, možemo da napravimo veliki rezultat. Ako se svi odazovemo i budemo zdravi, najbolja smo reprezentacija na svetu posle SAD. Ovo je naše vreme, a imamo i grupu mladih igrača koji dolaze", zaključio je on.
Bjelica ove sezone u NBA ligi po utakmici prosečno beleži 9,9 poena, 5,9 skokova i dve asistencije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bjelica: Igraću za Srbiju na Svjetskom prvenstvu u Kini

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2019

Košarkaš Sakramenta Nemanja Bjelica potvrdio je da će igrati na Svetskom prvenstvu u Kini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.