Biće uzbudljivo - Italijani sjajno počeli, Španci preokrenuli, ali Azuri ipak nose prednost na odmor!

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće uzbudljivo - Italijani sjajno počeli, Španci preokrenuli, ali ''Azuri'' ipak nose prednost na odmor!

Posle pobede Srbije nad Portorikom, ovo nam je najzanimljiviji meč dana na Svetskom prvenstvu.

Sastale su se Italija, koju je Srbija već savladala u prvoj fazi i Španija, sa kojom će naš tim odmeriti snage za dva dana na kraju druge faze takmičenja.

Posle prvog poluvremena u Vuhanu, rezultat je 31:30 u korist reprezentacije Italije.

''Azuri'' su sjajno počeli meč, poveli su sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 15:5, delovalo je da bi mogli još više da uzdrmaju Špance, ali posle španskog tajm-auta slika na terenu je postala nešto drugačija.

Predvođeni Ljuljom počeli su polako da tope rezultatski zaostatak i već do kraja prve četvrtine uspeli su da izjednače na 18:18.

U drugom kvartalu se vodila ravnopravna borba, na kraju su Italijani uspeli da steknu minimalnu prednost, a u njihovim redovima najefikasniji je Galinari sa 10 poena. Kod Španaca za sada najefikasniji Ljulj sa sedam poena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.