Izvor: RTS, 26.Jun.2022, 07:00

Basketaši Srbije sa Belgijom u duelu za finale Svetskog prvenstva

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 nadmetaće se sa selekcijom domaćina Belgije u polufinalu Svetskog prvenstva u Antverpenu.
Basketaši Srbije nanizali su seriju od pet sjajnih igara i pobeda i posle pobede nad aktuelnim olimpijskim šampionom Letonijom izborili plasman u polufinale.

Tim Belgije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << domaćina turnira, u četvrtfinalu je bio bolji od Poljske rezultatom 18:14 i zalazao polufinalni duel sa našim basketašima koji će biti svojevrsna repriza duela za treće mesto sa Olimpijskih igara u Tokiju prošlog leta.
Danas je poslednji dan takmičenja i u kome će se odvijati borbe za medalje.
Srpski basketaši Dejan Majstorović, Marko Branković, Mihailo Vasić i Strahinja Stojačić borbu za plasman u finale počinju u 18.10, finalni meč prvenstva zakazan je za 21.30 časova, dok će borba za bronzanu medalju biti od 20.20 sati.
 
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Basketaši Srbije šampioni sveta!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2022

Muška reprezentacija Srbije u basketu 3x3 osvojila je titulu prvaka sveta, pošto je večeras u finalu Svetskog šampionata u Antverpenu savladala Litvaniju 21:16...Srpski tim stigao je do pete svetske titule, a novo zlato doneli su Dejan Majstorović, Marko Branković, Mihailo Vasić i Strahinja Stojačić...Stojačić...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.