Alegri nije gledao Mundijal: VAR bi pomogao sudiji da donese pravu odluku

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2018, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri nije gledao Mundijal: "VAR bi pomogao sudiji da donese pravu odluku"

Trener Juventusa smatra da bi uvođenjem VAR tehnologije u Ligu šampiona bile sprečene situacije kakva je viđena večeras u Valensiji. Izgleda da nije pratio Brihov rad na Mundijalu.

Razočaran je bio Maks Alegri odlukom koju je Feliks Brih nakon konsultacije sa pomoćnikom doneo u 29. minutu meča sa Valensijom.

Juventus je ostao sa desetoricom na terenu, a dodatnu težinu ima to što je direktan crveni karton pokazan Kristijanu Ronaldu.

"Mogu samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da kažem da bi VAR pomogao sudiji kod ove odluke", objasnio je Alegri nakon meča.

Reklo bi se da trener Juventusa nije pratio Mundijal i Brihov rad na planetarnoj smotri. Svi se sećaju da Nemac nije želeo da konsultuje VAR i proveri situaciju u kojoj su dvojica reprezentativaca Švajcarske oborila Aleksandra Mitrovića u kaznenom prostoru.

"Pomalo je razočaravajuće kada zbog ovakve situacije ostanete sa desetoricom u Ligi šampiona. Rizikovali smo poraz večeras sa ovakvom odlukom, a Ronaldo će nam uz to nedostajati i na sledećim utakmicama", zaključio je Alegri.

Pravilnik kaže da će Ronaldo propustiti najmanje dve utakmice zbog direktnog crvenog kartona, a kazna može da bude veća ukoliko se disciplinski organi UEFA odluče za tako nešto.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.