Zdrava užina za đake u izdvojenom odeljenju OŠ “Sveti Sava“ u Izvoru

Izvor: Danas, 22.Okt.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdrava užina za đake u izdvojenom odeljenju OŠ “Sveti Sava“ u Izvoru

Članice Udruženja ''Izvorsko zrno'' iz Pirota od aprila do oktobra, dva puta nedeljno pripremaju užinu za učenike izdvojenog odeljena OŠ ''Sveti Sava'' u selu Izvor kraj Pirota. Članak Zdrava užina za đake u izdvojenom odeljenju OŠ “Sveti Sava“ u Izvoru se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sindikati Pirota traže ukidanje „penala“ penzionerima mlađim od 65 godina

Izvor: Danas, 22.Okt.2019

Aktuelni Zakon o penzijskom i invalidskom osiguranju predviđa umanjenje penzije onima koji u penziju odu pre nego napune 65 godina. Svima koji odu u prevremenu starosnu penziju sledi trajno umanjenje penzije za 0,34 odsto za svaki mesec prevremenog odlaska u penziju. Članak Sindikati Pirota traže...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.