U četvrtak pomen Oliveru Ivanoviću u Hramu Svetog Save

Izvor: RTS, 15.Jan.2020, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U četvrtak pomen Oliveru Ivanoviću u Hramu Svetog Save

Sutra se navršavaju dve godine od ubistva Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici, a tim povodom biće organizovan pomen u kripti Hrama Svetog Save u Beogradu.
Pomen će početi simbolično u 8.15, u vreme ubistva u Kosovskoj Mitrovici, najavila je u izjavi za Kosovo Onlajn Milena Ivanović, supruga Olivera Ivanovića. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"I prošle godine smo održali pomen u Hramu Svetog Save, u vreme kada se ubistvo desilo. Oliver je voleo da odlazi u Hram sa sinom Bogdanom. To je bio ritual kada smo zajedno boravili u Beogradu. Tako da ću i ove godine to da uradim sa Bogdanom", rekla je Milena Ivanović.
Najavila je da će pomen u Hramu postati tradicija. "Da se svake godine 16. januara svi okupimo u to vreme u Hramu, podsetimo se na Olivera i na to da ne smemo nikad da ga zaboravimo", napomenula je Milena Ivanović.
Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je ispred sedišta GI u Kosovskoj Mitrovici. Pogođen sa šest metaka iz pištolja "duga devetka", pokazali su tada nalazi obdukcije. 
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milena Ivanović: Sumnjam u prištinske istražne organe, pokušavam da sama dođem do istine

Izvor: B92, 15.Jan.2020

U četvrtak 16. januara navršava se dve godine od ubistva Olivara Ivanovića. Njegova supruga Milena Ivanović sumnja u namere prištinskih pravosudnih organa...Govoreći za Kosovo Onlajn o optužnici koja je podignuta u slučaju ubistva Olivera Ivanovića i suđenju koje je nedavno počelo u Prištini,...

Nastavak na B92...

Pre tačno dve godine ubijen je Ivanović; "Srbija neće stati dok se ne nađe ubica" VIDEO

Izvor: B92, 16.Jan.2020, 08:25

Beograd -- Pomen povodom godišnjice ubistva Olivera Ivanovića, biće održan ujutru u kripti Hrama Svetog Save u Beogradu, najavila je Milena Ivanović...Pomen će biti održan u 08.15 časova, jer je u to vreme pre dve godine Oliver Ivanović ubijen u Kosovskoj Mitrovici..."Oliver je voleo da odlazi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.